General

Benissa promociona el Valencià durant les rebaixes

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa ha preparat enguany una campanya nova i molt original, en repartir, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, una sèrie de cartells anunciadors i etiquetes de preu en Valencià, que podran utilitzar aquest mes de juliol, quan comence la campanya de rebaixes.

Aquesta iniciativa s’inclou al Pla de Promoció del Valencià en el comerç que ha dissenyat el Departament de Normalització Lingüística i que tindrà continuïtat amb el repartiment de cartells normalitzadors sobre diversos temes relacionats amb el comerç, així com amb la continuació d’aquesta campanya a les rebaixes de gener.

Els comerços interessats a participar en aquesta campanya que encara no tinguen el material, poden recollir els diferents models de cartells anunciadors de les rebaixes, en horitzontal i vertical, i etiquetes on anotar el preu original i el rebaixat de manera totalment gratuïta, a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de Benissa (OPUV), situada a la segona planta del Centre Cultural. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00. Els comerciants també poden sol·licitar els cartells per telèfon, al 965731313 o per correu electrònic enviant un missatge a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?