General

No hi haurà consulta ciutadana per a decidir les inversions municipals

Bitllet
Bitllet

Juan Bautista Roselló ha aprofitat la roda de premsa per a presentar les inversions que s’executaran amb el romanent de tresoseria de 671.974 euros corresponents a l’exercici 2015. Les inversions s’han presentat hui de forma unilateral per part dels regidors del Partit Popular, tot i que el batle es va comprometre durant el mes de març a posar en marxa una iniciativa ciutadana mitjançant la qual els benissers i benisseres decidiren l’ús d’aquests diners.

Les inversions presentades aquest matí han sigut les següents:

a) Modificat i liquidació de les obres del Carrer Puríssima (212.000 euros). Aquest edifici, en els pròxims mesos, albergarà el futur Espai Cultural, Biblioteca Bernat Capó i Espai d’Art contemporani Salvador Soria.

b) Consolidació de l’edifici “Escoles Velles” (225.000 euros). Es repararà la coberta danyada, un primer pas per a la rehabilitació d’aquest edifici.

c) Soterrament de la línia de mitja tensió aèria situada entre la pista d’atletisme i el Palau Sant Pere (139.000 euros).

d) Noves bústies en la zona costanera (22.000 euros), necessàries a causa del canvi en el sistema de repartiment postal per part de Correus.

e) Conducció d’aigua del pou de Benimallunt (53.000 euros)

D’altra banda, s’invertiran altres 150.000 euros, contemplats en el pressupost de 2016 per a inversions, en els següents projectes:

f) Trasllat d’algunes àrees de l’Ajuntament a l’edifici del Centre Cultural (127.000 euros), les oficines administratives, l’àrea d’urbanisme, l’àrea d’hisenda i aigües potables es traslladaran a les oficines del Centre Cultural, i l’OAC ocuparà la zona de la planta baixa. Aquest canvi suposarà un estalvi en lloguers per valor de 24.000 euros anuals.

g) Adquisició d’una nova furgoneta per a Serveis Socials (32.000 euros). L’antiga furgoneta de Cajamurcia necessita ser renovada per a poder seguir oferint aquest servei.

h) Ordinadors per al Centre d’Excel·lència (9.000 euros).

Tot això suma un total d’uns 800.000 euros que es veuran reflectits en totes aquestes obres financerament sostenibles que començaran a executar-se aquest mateix any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?