General

Més de 2.300 persones visiten els museus de Benissa durant l’inici de 2018

Sala d'exposicions del Certamen Salvador Soria a les Cases del Batle
Sala d’exposicions del Certamen Salvador Soria a les Cases del Batle

La xifra acumulada de visitants als espais museístics de Benissa aconsegueix xifres rècord durant els primers mesos de l’any 2018. En els primers quatre mesos de l’any, l’Espai d’Art Salvador Soria ha experimentat un important creixement en el nombre de visitants. Enfront dels 530 visitants registrats durant els últims quatre mesos de 2017, L’Espai d’Art Contemporani aconsegueix la xifra de 1.013 visitants, la qual cosa suposa pràcticament duplicar el nombre de visitants diaris.

Per la seua banda, la Casa Museu Abargues continua registrant xifres elevades de visitants, superant les 1.200 visites durant aquests primers quatre mesos de l’any. Aquestes xifres, semblants a les de l’últim quadrimestre de 2017, suposen situar l’espai com un punt de referència cultural en el municipi.

Cal assenyalar que després del visitant local, anglesos i francesos es troben entre els col·lectius de visitants que acudeixen a ambdues superfícies amb major assiduïtat.

Les bones xifres d’ambdues instal·lacions posen de manifest la inquietud del visitant per cercar alternatives, més enllà de les pròpies d’un entorn de platja, una important aposta de l’Equip de Govern i de la Regidoria de Documentació i Espais Culturals, treballant per la difusió del patrimoni cultural i arquitectònic de Benissa, especialment del centre històric i dels seus llocs emblemàtics.

La regidora Mari Carme Ronda, responsable de Documentació i Espais Culturals, ha parlat recentment de “la necessarietat de rellançar els espais patrimonials i culturals del poble, així com difondre el ric patrimoni cultural que Benissa té”. Cal recordar que la Sala del Consell continua tancada per obres, dirigides a la seua adequació com a nou Centre d’Interpretació i Museu d’Història de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?