General

220 persones visiten la Casa Museu dels Abargues durant el mes de setembre

Un total de 220 persones han visitat la Casa-Museu dels Abargues des de principis del mes de setembre, de les quals 57 ho han fet en el cap de setmana del Festival Multicultural, gràcies a les visites guiades organitzades per les Regidories de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Benissa.

Els visitants procedien de punts de tot el territori espanyol, així com de França, Alemanya, Regne Unit, Argentina, Colòmbia i fins i tot de Japó i han sigut atesos en Valencià, Castellà, Francés i Anglés, segons com ho sol·licitaren. Visitants que han gaudit molt i que han quedat molt satisfets, ja que se’ls ha permés conèixer de primera mà com vivien les famílies adinerades de Benissa en aquesta època.

El regidor de Cultura i Patrimoni Històric, Xavi Tro, s’ha mostrat molt satisfet del ritme constant de les visites a aquesta casa situada al Carrer Desemparats, en el centre històric de Benissa, la qual ha esdevingut un dels referents per als visitants que vénen a conèixer el nostre poble i un atractiu afegit al ja de per si mateix, museu obert que és el nostre magnífic centre històric.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?