General

Més de 250 persones visiten la Casa Museu dels Abargues durant el mes d’agost

Més de 250 persones han visitat la Casa-Museu dels Abargues durant el mes d’agost, en les visites guiades organitzades per les Regidories de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Benissa. Visites que s’allargaran, com ja estava previst, durant el mes de setembre.

Aquests visitants són de procedència diversa, tant del territori espanyol com de Bèlgica, França, Alemanya, Regne Unit i Veneçuela i han estat atesos en Valencià, Castellà, Francés i Anglés, segons la seua pròpia voluntat. Visitants que han gaudit molt i que han quedat molt satisfets, ja que se’ls ha permés conèixer de primera mà com vivien les famílies adinerades de Benissa en aquesta època.

El regidor de Cultura i Patrimoni Històric, Xavi Tro, s’ha mostrat molt satisfet del ritme constant de les visites a aquesta casa situada en el Carrer Desemparats, en ple centre històric de Benissa i ha recordat que la casa continuarà oberta el mes setembre per a aprofitar també dos esdeveniments que en cada edició atreuen molta gent al nostre poble, la Fira Alternativa i el Festival Multicultural, que nodriran de molts visitants aquesta casa del segle XVIII.

El regidor nacionalista ha avançat que espera tindre preparada la futura ampliació de la Casa-Museu en la seua part posterior per a l’any que ve. “Aquesta part, que originàriament ha estat destinada a les cavalleries, cambra i magatzem, serà un perfecte museu etnogràfic visitable que enriquirà encara més el patrimoni històric del nostre poble”, ha remarcat el responsable d’aquestes àrees. Així doncs, es complirà el seu desig de finalitzar el projecte museístic de la casa, obrint-la al públic amb un règim de visites d’horaris regulars i la publicació en un futur d’unes guies més completes a les actuals amb la història d’aquesta casa i de la família que va viure en ella.

Les visites guiades continuen realitzant-se els dimarts, dimecres i dijous, de 10.30 a 13.00 i els divendres, dissabtes i diumenges amb el mateix horari de matí i també amb horari de vesprada de 17.30 a 20.00. Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Centre Cultural, a l’Oficina de Turisme o a la mateixa casa-museu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?