General

Comencen les visites d’estiu a la Casa Museu dels Abargues

Aquesta setmana han començat les visites guiades a la Casa-Museu dels Abargues que s’allargaran durant els mesos d’agost i setembre. El regidor de Cultura i Patrimoni històric, Xavi Tro, ha visitat aquesta mateixa matí la Casa-Museu, situada al carrer Desamparats, núm. 7 per a comprovar aquest règim de visites guiades, així com també ha volgut recordar l’interés de l’anterior regidor, Jaume Ortolà per obrir aquest museu i que va comptar amb la inestimable ajuda de Joan Josep Cardona, Toni Banyuls, Mari Carme Ronda, David Ivars, Inmaculada Crespo, Anna Crespo Más i Carme Giner, així com del personal de la Regidoria de Cultura i de les diferents brigades implicades (neteja, serveis i jardineria), per obrir finalment les seues portes al gener d’aquest any, en plena Fira i Porrat de Sant Antoni, esdevenint una veritable atracció per les innombrables visites que va rebre durant la fira.

També el regidor nacionalista ha anunciat la futura ampliació de la Casa-Museu albergant en la part de darrere adscrita a cavalleries, cambra i magatzem un museu etnogràfic, acabar el projecte de museïtzació de la casa obrint-la amb un règim de visites amb horaris regulars i la publicació en un futur d’unes guies més completes amb la història d’aquesta casa i de la família que en ella va viure.

Aquestes visites es realitzaran els dimarts, dimecres i dijous, de 10.30 a 13.00 i els divendres, dissabtes i diumenges amb el mateix horari de matí i amb horari de vesprada de 17.30 a 20.00. Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Centre Cultural o a l’Oficina de Turisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?