General

Creama rep una subvenció del Servef per a formar durant 12 mesos a 10 persones aturades en el sector d’atenció a persones depenents

Creama-Logo-170x140CREAMA ha sigut beneficiària d’una subvenció del SERVEF, cofinançada pel FSE per un import de 194.529,60 euros amb la finalitat de desenvolupar el projecte del Taller d’Ocupació Marina Alta VII que proporcionarà l’oportunitat d’obtindre una qualificació professional i un treball a 10 persones de la comarca que es troben en situació de desocupació.

El projecte Taller d’Ocupació Marina Alta VII s’iniciarà el pròxim 29 de desembre de 2017 i es desenvoluparà amb la impartició de la formació corresponent al certificat de professionalitat de “Atenció a Persones depenents en Institucions Socials”.

Creama contribueix amb projectes com el Taller d’Ocupació a dinamitzar l’economia de la Marina Alta al mateix temps que proporciona formació acreditable a persones en situació de desocupació en ocupacions amb bones perspectives d’ocupació i amb demanda en el mercat de treball. Açò implica que, els alumnes i alumnes que una vegada finalitzat el taller hagen superat amb èxit els continguts formatius corresponents a l’especialitat, obtindran un certificat oficial expedit pel SERVEF que acredita que la persona ha rebut i superat la formació corresponent al certificat de professionalitat. Aquest certificat constitueix requisit imprescindible per a obtenir un lloc de treball en institucions com a residències, centres de dia, etc.

Creama, amb el suport dels 8 ajuntaments membres del Consorci, una vegada més, aposta per la qualitat i l’increment de la utilitat de les accions formatives que realitza en dotar-les d’un plus amb l’obtenció de les certificacions.

La formació teòrica s’impartirà en l’Agència de Creama Benissa, un dels dos centres de formació de Creama acreditats en aquesta especialitat. Per la seua banda, la formació pràctica es desenvoluparà en les diferents institucions d’atenció a persones depenents de titularitat pública dels municipis que formen part de Creama.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?