General

L’Ajuntament de Benissa rep diverses subvencions del SERVEF per a la contractació temporal de persones aturades

L’Ajuntament de Benissa ha rebut diverses subvencions dins dels programes d’iniciativa social del SERVEF per a la contractació de persones aturades per a treballar en diferents departaments municipals de forma temporal, segons la Resolució de 19.07.2016 del SERVEF publicada en el DOGV de 21.07.2016.

Una de les subvencions, de 20.000 euros, s’ha obtingut dins del programa EMCOLD, per a la contractació durant 6 mesos a jornada completa d’una persona aturada per a realitzar orientació professional per a la inserció d’aturats de llarga durada.

Una altra subvenció, de 15.000 euros, aquesta vegada del programa ECORJV, estarà destinada a la contractació d’una persona jove aturada durant 6 mesos. I finalment, una subvenció EMCORP, per un import de 7.500 euros, que permetrà contractar una persona durant 5 mesos per a funcions de consergeria.

La relació laboral d’aquestes tres persones començarà aquesta mateixa setmana i la seua selecció ha sigut realitzada sota els criteris de baremació del SERVEF.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?