General

Benissa rep subvencions dels programes EMCORP i EPAMER

Benissa ha rebut subvencions per part de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, dins dels programes EMCORP/2010 i EPAMER/2010, gràcies a les quals s’ha pogut contractar algunes persones aturades del municipi.

El programa EMCORP, amb una subvenció de 33.128,52 euros, permetrà la contractació de 6 treballadors aturats (4 peons i 2 oficials), que s’encarregaran de la recuperació ambiental i adaptació d’ús públic a la zona verda Sant Jaume, durant 3 mesos i mig. Gràcies a aquest programa també s’han aconseguit 4.731,73 euros, que aniran destinats a la contractació d’una treballadora durant tres mesos en el servei d’ajuda a domicili.

Per un altre costat i gràcies a la subvenció de 14.143,57 euros del programa EPAMER, l’Ajuntament de Benissa podrà contractar 5 treballadors durant 2 mesos, per realitzar actuacions mediambientals.

Josefina Ivars, regidora de Personal, s’ha mostrat molt satisfeta ja que aquest tipus d’ajudes permeten donar ocupació a persones necessitades, a més, de contribuir a la millora dels serveis municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?