General

Benissa rep subvencions del programa EMCORP

Logo del Servef
Logo del Servef

Benissa rep 41.937 euros per a la contractació de treballadors aturats.

Benissa ha rebut diferents subvencions per part de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, mitjançant el Servef, dins del programa EMCORP/2011, gràcies al qual s’ha pogut contractar algunes persones aturades del municipi.

La primera subvenció, amb un import de 24.578,70 euros, ha permès la contractació de 5 treballadors aturats que s’encarregaran del manteniment de zones verdes (barranc de la Fustera, senda del Quisi i Pont del Ferrandet, entre d’altres) i diferents zones naturals de la zona costanera, durant 3 mesos.

Gràcies a aquest programa també s’han aconseguit 8.981, 98 euros, que s’han destinat a la contractació de 2 treballadors durant dos mesos i a un altre treballador durant un mes, en el servei d’ajuda a domicili.

La tercera subvenció, amb un import de 8.377, 52 ha permès la contractació de 2 treballadors durant dos mesos a les oficines de turisme de Benissa.

Francis Capó, regidora de Personal, s’ha mostrat molt satisfeta ja que aquest tipus d’ajudes permeten donar ocupació a persones necessitades, a més, de contribuir a la millora dels serveis municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?