General

Les empreses de lloguer de xalets obtenen un 85,44% d’ocupació durant la segona quinzena d’agost

Segons els resultats dels quals disposen les empreses d’allotjament, els nivells d’ocupació per a la segona quinzena d’agost han sigut prou satisfactoris. L’allotjament en règim de lloguer ha sigut predominant en aquestes dates i ha superat amb escreix les seues expectatives aconseguint una ocupació real d’un 85, 44% quan les seues previsions eren d’un 74,70%.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que han visitat Benissa en règim de lloguer és majoritàriament de França, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Holanda i Suïssa, en la seua majoria matrimonis de 30 a 50 anys amb fills, matrimonis senyor i grups de joves de 18 a 25 anys. Els de procedència estatal eren majoritàriament de Madrid i del País Valencià, destacant matrimonis amb fills de 30 a 50 anys.

D’altra banda, l’allotjament hoteler ha superat un 15% a les previsions fetes pels empresaris tenint una ocupació del 56,50%.

La tipologia de turistes que han estat a Benissa en règim hoteler en aquesta segona quinzena ha estat, per al perfil d’internacionals: Alemanys, francesos, holandesos, italians i anglesos, els quals eren matrimonis de 30 a 50 anys amb i sense fills i parelles de joves de 20 a 35 anys i dels turistes estatals, han estat procedents de Madrid, Catalunya i el País Valencià sent matrimonis amb xiquets i matrimonis de gent gran.

Demandes d’informació turística ateses a les Tourist Info Benissa durant els mesos de juliol i agost

Des del període comprès entre l’1 de Juliol al 31 d’Agost, les dues oficines de turisme (Oficina centre- al mig de l’Av. País Valencià i l’Oficina de la Platja-a la Casa dels Cent Vents) han atès en el seu conjunt un nombre de 3.103 turistes i visitants que han realitzat 6.358 consultes.

L’Oficina de Turisme de Benissa Centre, ha atès durant el mes de juliol un nombre de 392 turistes i visitants que han realitzat 885 consultes, i l’Oficina de la Platja, en el mes de juliol ha atès un total de 958 visitants i turistes, amb un total de 1921 consultes.

Cal destacar que s’han superat les xifres de l’any anterior les quals van ser en el mes de juliol les següents: Oficina Benissa Centro: 319 visitants i 634 consultes i Oficina Benissa Platja: 615 visitants i 1160 consultes

Quant al mes d’agost, l’Oficina del Centre ha arribat a un total de 534 visitants i turistes, realitzant un total de 1252 consultes i l’Oficina de la Platja ha atès un total de 1219 visitants i turistes, realitzant 2300 consultes. S’ha superat notablement les xifres del 2010, les quals van ser les següents: Oficina Benissa Centre: 354 visitants i 679 consultes i Oficina Benissa Platja: 1083 visitants i 1984 consultes.

Amb aquestes xifres a la mà, des de la Regidoria de Turisme es mostren satisfets pel canvi d’ubicació que va experimentar l’oficina del centre urbà, que ara està a l’Avinguda País València, a l’altura del Taller d’Ivars, molt més accessible als turistes que visiten el municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?