General

L’OPUV reparteix cartells de rebaixes i descomptes

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa, ha volgut continuar amb la campanya de rebaixes que tant d’èxit va obtindre les edicions passades. Enguany s’han repartit cartells anunciadors, en horitzontal i en vertical de rebaixes i de descomptes, a més d’etiquetes. Aquesta campanya va dirigida als comerços, botigues i establiments, que pels seus productes, participen de les rebaixes i/o descomptes.

Aquesta iniciativa s’inclou en el pla de promoció del Valencià en el comerç que ha dissenyat el departament de Normalització Lingüística, en col·laboració amb altres ajuntaments valencians i que es completarà amb el repartiment de tríptics sobre diferents lèxics relacionats amb el comerç. Aquesta campanya seguirà vigent per a les rebaixes de gener de 2012.

Els establiments interessats en participar en aquesta campanya que encara no tinguen el material, podran arreplegar-lo, de manera totalment gratuïta, a l’Oficina de Promoció i ús del Valencià de Benissa (OPUV), situada a la segona planta del Centre Cultural. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els comerciants també poden sol·licitar els cartells per telèfon, al 96 5731313, o per correu electrònic, enviant un missatge a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?