General

L’oposició acorda continuar treballant els pressupostos de 2016

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

En la Comissió Informativa d’Organització del passat 21 de desembre els grups polítics de l’oposició han aconseguit, amb el vot en contra del PP, continuar treballant el pressupost municipal.

Reiniciem Benissa considera que és una irresponsabilitat de l’equip de govern presentar tant tard l’esborrany del pressupost, sabent que necessitava un consens polític amb la resta de grups. Ni l’oposició ni el poble hauríen de sofrir que l’alcalde Juan Bautista Roselló estiguera enguany  més preocupat per les eleccions que per les seues responsabilitats. Segons la llei, l’Equip de Govern del PP deuria d’haver entregat els pressupostos abans del 31 de setembre i ho van fer el 27 de novembre. A més, la Xarxa Llibres i les pagues extres a les empleades públiques es poden abonar fent modificacions de crèdit, que és una ferramenta que s’utilitza amb freqüència a l’Ajuntament. Només és qüestió de voluntat política.

Per a Reiniciem Benissa la responsabilitat està en aprovar les coses quan han estat estudiades, treballades i consensuades. No accepten les males gestions de l’Equip de Govern del PP, ni les mentides ni l’intent de traslladar a la ciutadania el que no és amb l’objectiu de pressionar a l’oposició.

La formació ha indicat que “Fins el darrer moment estarem ahí fent propostes en positiu però, a banda de presentar-los sense cap consens previ, estos pressupostos continuen sent l’expressió d’un PP sense timó ni direcció”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?