General

El PSD s’absté en els pressupostos per l’exclusió del centre de dia per a majors

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 21 de desembre de 2008:

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va assegurar en el ple en què es van aprovar els pressupostos de 2009 xifrats en 21 milions d’euros, que els comptes són equilibrats i realistes, ja que, va dir, és “l’únic pressupost que pot tindre Benissa donada la situació econòmica en què ens trobem”.

Roselló va assegurar que l’elaboració d’aquests pressupostos ha suposat un esforç per a l’Ajuntament i va remarcar que “en temps de crisi s’ha de ser més responsable que mai i va agrair el suport dels grups polítics perquè el document eixira endavant.

El líder del PSD, Paco Montagut, va dir que el moment econòmic ha fet difícil la redacció del document i va afirmar que aquest era l’únic pressupost que podria tindre Benissa. El regidor va avançar que la seua intenció de vot seria l’abstenció perquè el PSD va demandar i va justificar la necessitat de crear un Centre de Dia per als majors, un projecte, va comentar Montagut que no s’ha tingut en compte ni en el pressupost ni en la llista de projectes del Fons Estatal d’Inversió Local.

Isidor Mollà (CIBE-Bloc) va dir que compartien molts dels projectes d’aquest fons però va demanar més rigor i realisme. El regidor va advertir que estava comprovat que la capacitat de l’Ajuntament és de 16 milions d’euros, ja que tots els anys l’exercici es tanca amb un romanent negatiu de Tresoreria. Un fet que demostra, va dir, “que els pressupostos no són ni equilibrats ni realistes”. Així i tot, i fent un esforç, la coalició es va abstindre en la votació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?