General

La Marina Alta rebrà més de 100 milions d’euros als pressupostos de la Generalitat de 2008

El sotssecretari regional del PPCV i diputat autonòmic, David Serra, ha destacat hui a Benissa que la comarca de la Marina Alta rebrà més de 100 milions d’euros dels Pressupostos de la Generalitat de 2008 per als principals projectes que es portaran a terme en aquests municipis.

Serra, que ha presentat aquests pressupostos juntament amb el també diputat a Les Corts César Sánchez, ha comentat que els objectius del Consell a la Marina Alta “coincideixen plenament amb els de la província d’Alacant i els de tota la Comunitat, que és prioritzar les polítiques socials per als nostres ciutadans”.

Així mateix, el sotssecretari regional del PPCV ha volgut puntualitzar que “hi ha acceptada una esmena per a l’adequació i la canalització de les zones pluvials afectades per les riuades del passat mes d’octubre, valorada en 11 milions d’euros de manera plurianual”.

Per altra banda, el diputat César Sánchez ha assenyalat que “si el 36 per cent dels Pressupostos de la Generalitat estan a Alacant, més del 12 per cent s’invertiran a la comarca de la Marina Alta”.

Així, ha remarcat la ferma “aposta del Consell en matèria sanitària i prova d’això és l’aposta pel nou hospital de Dénia, així com la partida de més de 371.000 euros que es destinaran per a l’ampliació del centre de salut de Calp”.

En matèria d’educació, César Sánchez ha afirmat que “hi ha un alt grau d’execució del programa Creaescola a la nostra comarca, ja que hi ha 31 estacions programades, de les quals hi ha 17 centres en tràmits previs i 14 en un avançat estat d’execució”.

A més, també ha asseverat que en matèria cultural s’invertiran 700.000 euros per a l’auditori municipal de Teulada, així com més de 390.000 euros que es destinaran a la il·luminació de les urbanitzacions del terme municipal de Calp.

En aquest sentit, també ha destacat que s’invertiran més de 10 milions d’euros a la comarca, dels quals destaca la inversió d’1.380.870 euros per a la remodelació de cinc places de Pego i els més de 535.000 euros que s’invertiran en l’accés al nou hospital de Dénia”.

En l’àmbit de justícia, els diputats populars han puntualitzat que es destinaran 431.000 euros per a la creació del Jutjat de la dona a la comarca, que s’inaugurarà al desembre de 2008.

A la província d’Alacant, els pressupostos de la Generalitat destinaran en total 992 milions d’euros, amb els quals s’incrementaran els recursos destinats a política de despesa social i es milloraran tant els nivells de prestació dels serveis públics com la seua qualitat. Així, les inversions de les empreses de la Generalitat en aquesta província ascendeixen a 499,3 milions d’euros per al pròxim exercici.

Aquest pressupost se centrarà en hospitals, centres educatius i carreteres de la província, mostra del compromís social del Partit Popular amb totes les alacantines i alacantins.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?