Economia

El PSOE titlla de “globus de fira” els pressupostos del PP que es debaten hui

El PSOE de Benissa va titllar ahir de “veritable globus de fira” els pressupostos que el PP presenta hui a ple per a la seua aprovació. Els socialistes fan referència, en un comunicat fet públic ahir, a un informe municipal sobre els pressupostos de 2007 que alerta que els comptes “no garanteixen el principi d’equilibri pressupostari, ja que els ingressos que estableix el Partit Popular (26 milions d’euros), en realitat, no asseguren la suficiència per a cobrir les despeses efectives de l’Ajuntament de Benissa”.

Segons el PSOE, el PP pretén recaptar 7,7 milions d’euros més que l’any passat. Una fet que, per als socialistes, no s’aproxima a la realitat. Però, a més, per a 2007, el PP vol realitzar inversions per un import de 5.274.231 milions d’euros, “contant que podrà recaptar aquests 7,7 milions d’euros més que l’any passat”. En aquest sentit, els socialistes de Benissa es pregunten: “si algú es pot creure que es podran fer aquestes inversions”.

Sobre la base de l’informe municipal abans esmentat, els socialistes analitzen amb detall cada ingrés que preveu el PP. En impostos indirectes, el govern local espera recaptar 1,2 milions d’euros més que en els anys anteriors. Quant als impostos directes, el PP preveu ingressar 2,5 milions d’euros més que en exercicis anteriors.

Finalment, per taxes i altres ingressos el PP espera fins a duplicar-ne la quantitat. En els pressupostos de 2007 es marquen 8,1 milions de recaptació però, en canvi, en l’avanç de 2006 només es van ingressar 3,5 milions. Per tant, el PP espera recaptar més de 4 milions més que en 2006.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?