General

El batle titlla com a “irrisòria” la quantitat de 100.000 euros que el govern dedica a la variant

Els pressupostos generals de l’estat dediquen 100.000 euros per a 2007 a l’obra de la variant de Benissa. Aquesta quantitat ha aixecat les crítiques del batle, Juan Bautista Roselló, del PP que ahir va titllar com a “irrisòria” la quantitat de 100.000 euros. “Estem decebuts perquè el que s’ha pressupostat no respon a la voluntat i el compromís del Ministeri de Foment d’executar el projecte l’any vinent”. Segons Roselló, el govern socialista “ha incomplit el seu compromís amb els ciutadans de solucionar un dels punts negres més importants de les carreteres d’Espanya, que és la travessia de Benissa”.

El PP de Benissa va assegurar ahir que “pressionarem” al ministeri perquè “rectifique” la partida de 100.000 euros dedicada a la variant. A més, el batle va demanar al PSOE de Benissa el seu suport “perquè el projecte siga una realitat com més aviat millor”. Roselló va recordar que la circumval·lació de Benissa és imprescindible i va assegurar que “defensaré sempre els interessos generals del poble”.

Per la seua banda, el portaveu dels socialistes de Benissa, Vicent Cabrera, va apuntar que els 100.000 euros “es dedicaran als estudis previs i redacció del projecte” i va recordar que “el ministeri ha de seguir uns passos i ja ha donat el primer”. Cabrera va subratllar que “no té cap sentit dedicar una gran partida quan les obres no estan preparades” i, per tant, “el pressupost per a executar la variant possiblement arribe en 2008 o el ministeri tindrà preparada una partida per si es redacta el projecte en el 2007”.

El portaveu socialista va assegurar que el batle “vol posar la primera pedra en 2007 -de cara a les eleccions municipals- però això no serà possible”.

Finalment, el portaveu del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, va titllar de “lamentable” la partida que dedica l’estat a la variant i “és un signe clar del pes polític que té el PSOE de Benissa”. Mollà va recordar que en 1980 van començar les reivindicacions per a construir una circumval·lació i en 2006 “es dedica una partida de 100.000 euros”. Una circumstància que el CIBE-Bloc considera que és una “burla”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?