Economia

El PSOE afirma que el superàvit de l’ajuntament és fals

El PSOE de Benissa va criticar ahir que el batle afirmara que l’ajuntament ha tancat l’exercici de 2005 amb vora 3 milions d’euros de superàvit. Segons els socialistes, no és cert que aquest resultat positiu es dega a la contenció de la despesa i a l’aplicació del pla de sanejament. Diuen que com que en 2005 no hi va haver pressupost municipal “moltes despeses no tenien partida o bé estaven esgotades i s’han pagat en 2006 amb expedients extrajudicials de crèdit”. Uns expedients que segons el PSOE sumen 1.031.759 euros als quals s’ha d’afegir que en la liquidació pressupostària a fi de 2005 es devien 4.979.660 euros a proveïdors.

Així, des del PSOE de Benissa van lamentar que el batle diguera que no va presentar el pressupost en 2005 intencionadament per a abaixar les despeses. En aquest sentit, des del partit socialista van recriminar que “mai pot justificar-se una mala pràctica comptable com l’és no presentar el pressupost i això a pesar de tindre una majoria absoluta”.

Sensatesa

“A totes les administracions el pressupost és imprescindible” van asseverar els socialistes per a exigir a continuació al batle que tinga “sensatesa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?