Economia

Benissa aprova fins a 1,2 milions d’euros de desfasament del pressupost de 2004

El PSOE va recriminar en l’últim ple ordinari a l’equip de govern del PP de Benissa que els populars no hagen presentat encara el pressupost municipal per a l’exercici de 2005. A més, els socialistes critiquen l’aprovació per part de l’equip de govern del PP d’un nou reconeixement extrajudicial de crèdit per valor de 266.000 euros. Això són, factures de 2004 que no tenien partida o que, en tenir-la, es van gastar de més. Aquesta despesa s’incorpora al pressupost de 2005, que no existeix de moment.

Amb aquest nou reconeixement extrajudicial de crèdit (PP a favor, PSI es va abstenir i PSOE i CIBE es van oposar) ja en són tres els efectuats des de principis d’any. Amb els dos anteriors, de 475.536 euros, al gener, i de 497.000 euros al febrer la suma ascendeix a 1.240.536 euros.

Pel que fa a la inexistència del pressupost de 2005, el regidor socialista, Juan Crespo, va expressar en l’últim ple que “ja estem al mes de maig i encara no han portat al ple els comptes per a aquest any”. Així, Crespo va criticar al Regidor d’hisenda, Antonio Torres, que “després de dos anys d’estar al capdavant de la regidoria hi ha un desgavell en les finances”.

Dormir o no dormir

De fet, el socialista va comentar de forma anecdòtica al regidor Torres que “com que conec la seua disciplina crec que no podrà dormir amb la situació en què estem”. Fins i tot Crespo va arribar a afirmar “que en el mes en què ens trobem de l’any potser s’hauria d’incloure aquest pressupost en el del 2006 perquè d’una altra manera ja no té sentit”.

Pel que fa a això, el Regidor d’hisenda, Antonio Torres, va manifestar que “és una cosa que no depén de mi” i va afegir que “m’han assegurat des d’Intervenció que ja estan treballant en la liquidació del pressupost municipal del 2004”. El popular va respondre també el comentari del socialista Crespo sobre que no podria agafar el son en el sentit que “efectivament hi ha vegades que no puc dormir”. Cal recordar que el grup CIBE-Bloc va advertir recentment a l’equip de govern del PP que si no portaven al ple ordinari de maig, que ja s’ha celebrat, el pressupost municipal per al 2005 acudiria a la Sindicatura de Comptes per a exigir responsabilitats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?