Economia

El batle diu que no hi haurà pressupost per les obres del nou institut

En el ple celebrat aquesta setmana a Benissa l’equip de govern del PP aprovà una nova modificació de crèdit per valor de 5.792 euros que s’afegeix al més d’1 milió d’euros que ha ha sigut aprovat durant el 2005. Són factures de l’any passat que no tenien partida en el pressupost. Uns comptes municipals que foren protagonistes del debat.

Els grups de l’oposició, sobretot el CIBE-Bloc i el PSOE acusaren el PP de “ser els dirigents d’una república bananera” i consideraren “insòlit” que un govern amb majoria absoluta no siga capaç d’aprovar els pressupostos.

Pel que fa això, el batle, Juan Bautista Roselló, confirmà que l’ajuntament no tindrà comptes municipals per al 2005. En aquest sentit, el batle justificà l’absència de pressupostos pel fet que “el nou institut d’educació secundària Josep Iborra serà finançat totalment per la Generalitat” si bé “segons l’acord amb la conselleria el consistori ha d’incloure en el seu pressupost el quàntum de l’obra”. Un concepte que segons Juan Bautista Roselló fa 11 milions d’euros.

El millor centre de la comarca

Així les coses, Juan Bautista Roselló, afirmà que “paga la pena sacrificar el pressupost d’aquest any per una obra tan important” que definí com “el centre educatiu més gran de la comarca”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?