General

Les obres del nou institut acabaran el juny

El portaveu del grup Ciutadans Independents de Benissa (CIBE-Bloc), Isidor Mollà, va preguntar en el ple ordinari celebrat dimarts passat al batle, Juan Bautista Roselló, per l’estat de les obres de l’institut i la data de la seua finalització. Referent a això, el batle va respondre que “el nou centre estarà acabat al mes de juny segons es desprèn de l’última reunió que van tenir els diversos sectors de la comunitat educativa, l’ajuntament i els tècnics responsables de l’obra”.

Gimnàs i casa del conserge

De fet, Juan Bautista Roselló va assenyalar que tots els departaments del nou institut d’educació secundària Josep Iborra estan ja acabats amb l’excepció del gimnàs i l’habitatge del conserge.

La inauguració del nou IES de Benissa ha anat posposant-se en el temps des que el llavors conseller d’educació, Esteban González Pons, diguera el 2004 que les obres finalitzarien a primers de 2005. Després es va assegurar que estarien a l’abril i ara s’ha anunciat el mes de juny com la data per a tenir el centre a punt i “dotar-lo de tots els equipaments necessaris”, va manifestar el batle.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?