General

El nou institut es retarda dos mesos més i no estarà fins a març

Finalment no serà ni a la fi de 2004 ni a principis de 2005 quan estiga a punt el nou institut de secundària de Benissa. Així ho va anunciar ahir el batlle benissenc, Juan Bautista Roselló, en afirmar que “el nou centre educatiu estarà per al mes de març”. Una data que contrasta, doncs es retarda dos mesos, amb la qual va llançar el conseller d’Educació i Cultura, Esteban González Pons, en una visita la primavera passada a la localitat, en vespra d’eleccions, quan va dir que “està previst que el nou institut es puga obrir a la fi d’aquest any o a principis del pròxim”.

L’afirmació de Juan Bautista Roselló es va produir en el marc de la Comissió territorial de la província d’Alacant a la qual van acudir molts dels alcaldes de la comarca. De fet, al principi s’havia convocat fins a 18 batlles encara que finalment no van acudir tots.

Feed-back dels batlles

En la compareixença anterior a la trobada, la secretària de Cohesió Territorial de la Generalitat Valenciana, María Fernanda Vidal, va definir la reunió com “un feed-back en què els alcaldes pregunten per l’estat dels seus projectes que tenen presentats o amb expectatives en les distintes conselleries” i es congratulà que “aquesta iniciativa del president Camps estiga aconseguint la vertebració de la província”. I és que aquesta és la segona reunió de la Comissió territorial ja que recentment es va celebrar una primera a Pego.

Així mateix, el delegat del Consell en la província d’Alacant, José Marín, va assenyalar que “la majoria de les preguntes dels batlles versen sobre urbanisme” citant al municipi de Xaló com una de les localitats que més demandes presentava a la comissió.

Un altre dels projectes que Benissa tenia pendent i que ja es troba en fase d’execució després de portar-se a terme la seua licitació és el projecte de la piscina coberta municipal, segons va informar el primer edil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?