General

L’executiu de Benissa abocat a obrir el seu esborrany de pressupostos al debat i a la participació

Ple de l'Ajuntament de Benissa
Ple de l’Ajuntament de Benissa

Benissa va celebrar ahir el ple ordinari del mes de desembre. Una sessió en la qual es va parlar, malgrat no estar inclòs en l’ordre del dia, dels pressupostos municipals de 2016. Un document del que ja es coneix un primer esborrany i que l’equip de govern té previst elevar a ple per a la seua aprovació inicial el pròxim 15 de desembre. Data que és difícilment assumible després de la moció aprovada anit en el ple. Una proposta presentada pel regidor de Ciutadans, Isidor Mollà, que va comptar amb el suport de tots els regidors de l’oposició i l’abstenció de l’equip de govern, en la qual s’advoca pel desenvolupament d’uns pressupostos participatius, i s’acorda deixar per al seu estudi el document pressupostari elaborat per l’executiu i dur a terme una presentació conjunta a la ciutadania.

A més, amb l’aprovació d’aquesta moció, l’ajuntament es compromet a establir els mecanismes, instruments i temps necessaris per a desenvolupar un procés participatiu. El batle, Juan Bautista Roselló, va insistir que era necessari donar llum verda als pressupostos municipals de 2016 el pròxim 15 de desembre, perquè de no ser així, s’haurien de prorrogar els de l’actual exercici, i açò comportaria no poder aplicar tres mesures clau que inclou el pressupost de 2016. Així i tot Roselló va assegurar estar obert al diàleg i el consens.

Des de les files de l’oposició, van retraure al batle que l’esborrany del pressupost es presenta tard, incidint en el fet que l’objectiu de la proposta que tots compartien, era millorar el pressupost municipals de 2016.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 2 de desembre de 2015 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?