General

Llum verda a l’ampliació del polígon industrial

En el ple del dimecres passat el PP va traure endavant el PAI per al desenvolupament de l’ampliació del polígon industrial La Pedrera a través dels sectors Canor i el Polvorí. En aquest sentit, des dels grups de l’oposició van exigir de nou a l’equip de govern del Partit Popular que executara el programa de forma directa en comptes de concedir-li-ho a una empresa privada, en aquest cas, Iniciativas Costa Blanca. L’abstenció anunciada pel portaveu del PSI, Paco Montagut, va impossibilitar que el PAI fóra rebutjat “i poder així aconseguir que l’agent urbanitzador siga l’ajuntament”, va expressar la regidora no adscrita, Josefa del Valle, tal com s’ha fet tradicionalment al poble. La regidora també va fer veure que no era coherent que “la reparcel·lació del PAI de Canor i el Polvorí siga mitjançant la LUV però els programes es tramiten per la LRAU”.

Pel que fa a quest tema el batle, Juan Bautista Roselló, va defensar que “si ho fera el consistori el procés seria més lent”.

Els socialistes van replicar que “és més ràpid” si s’executa per part de l’ajuntament i a més, van criticar que el PP es valguera de la LRAU per a portar endavant aquestes obres a pesar que aquesta llei haja sigut derogada pel parlament europeu.

Mentre, el CIBE va alertar que “els joves emprenedors no podran comprar sòl al nou polígon”. Els nacionalistes van exigir que es retirara aquest punt ja que “la informació no ha estat al servei dels regidors pel que l’acord de hui és il·legal”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?