General

L’Institut de Benissa acull la fira “Orienta-T” per a assessorar els joves del municipi en matèria laboral i educativa

L'IES Josep Iborra
L’IES Josep Iborra

Dilluns que ve, dia 26, Benissa acollirà per primera vegada les activitats programades dins de la fira Orienta-T, una activitat en la qual els joves de Benissa rebran informació i podran assistir a diferents xarrades en matèria laboral i educativa. Les jornades tindran lloc a l’IES Josep Iborra de 8.00h a 15.00h.

Aquesta fira pretén acostar el món laboral i les diferents opcions de formació a l’alumnat de l’IES local, en un moment en el qual han de començar a definir el seu futur més immediat.

Amb aquesta iniciativa, les regidories d’Educació i Joventut pretenen oferir un servei amb el qual ajudar a prendre decisions adequades des del coneixement i la informació als joves que es troben cursant els últims anys dels seus estudis de l’ESO, Batxiller i diferents cicles formatius.

La fira contempla la instal·lació de diferents estands en els quals poder rebre informació i consultar dubtes. De la mateixa manera, eixe dia està prevista la presència d’un equip d’orientadors que podran solucionar consultes de manera personalitzada a cada subjecte.

Per a Carol Ivars, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, “amb aquesta proposta confiem que l’alumnat puga orientar-se de la millor manera possible, assessorats per professionals en la matèria”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?