General

La Casa del Sol i la Lluna prepara un musical on participaran joves del municipi

Presentació de l'activitat del Musical.
Presentació de l'activitat del Musical.

La “Casa del Sol i la Lluna” de Benissa, que pertany a la Fundació Abargues, ja s’ha posat en marxa per a preparar una de les seues activitats estrella per a enguany, “El Musical”, una activitat que s’inclou dins de la nova oferta lúdica i educativa que s’ofereix als xiquets i joves de Benissa, i que es va presentar recentment a la societat.

El musical tindrà lloc al mes de setembre però la reunió informativa per a totes les persones interessades a participar tindrà lloc el 20 de març a les 19.00 a la “Casa del Sol i la Lluna”. Els joves del municipi poden formar part de l’espectacle incorporant-se al cos de ball, a l’equip tècnic, als ajudants de vestuari o maquillatge o per a col·laborar en l’escenografia i decorats.

Cal recordar que la Fundació Abargues i les Germanes Franciscanes de la Immaculada, van posar en marxa la Casa del Sol i la Lluna amb l’objectiu de crear un lloc de trobada per a xiquets, joves i adults de Benissa i de la comarca, en el qual puguen trobar una nova alternativa a l’oci i temps lliure, juntament amb una gran varietat d’activitats lúdiques i educatives animades per un equip responsable d’educadors i voluntaris.

Des de la Regidoria de Joventut, Jorge Ivars, regidor de l’àrea, s’ha mostrat satisfet ja que gràcies a l’oferta de la Casal del Sol i la Lluna i les activitats que es realitzen des del Casal dels Joves, Benissa ofereix als joves diferents punts de trobada per al seu temps lliure.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?