General

Reobertura de la “Casa del Sol i la Lluna” i activitats del Casal Jove de Benissa

Presentació de les activitats de la Casa del Sol i la Lluna
Presentació de les activitats de la Casa del Sol i la Lluna

Ahir pel matí, el regidor de l’àrea de Joventut, Jorge Ivars, va presentar en roda de premsa la nova oferta lúdica i educativa que des de la “Casa del Sol i la Lluna” s’oferirà als xiquets i joves de Benissa per tal que siga una alternativa d’oci i temps lliure.

Dins d’aquesta oferta es podrà trobar una gran varietat de tallers per a totes les edats, activitats lúdiques, festes temàtiques, disposaran d’una biblioteca, es podran organitzar jornades de convivència i també s’apostarà per la formació de joves i adults amb una diversitat de cursos-tallers per a formar professionals com a futurs voluntaris de la Casa.

L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 i de 17.00 a 21.00. Els dissabtes de 10.00 a 13.30. Cal destacar que els caps de setmana s’ampliarà l’horari segons l’activitat prevista.

Així mateix, es va informar del nou horari del Casal Jove, el qual serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.30 i els dissabtes de 10.00 a 13.30. També es van presentar les activitats que es realitzaran durant els mesos de març i abril d’entre les quals destaquen el taller de currículum, el taller de “Krav Maga”, el curs “Conflicte i mediació, resposta a les tensions”, taller de preparació d’entrevista de treball (organitzat amb Creama Benissa), taller de massatge i relaxació, taller de maquillatge de dia, taller de massatge i teràpia del riure i I taller teòric i pràctic de fotografia infantil.

Presentació de les activitats del Casal Jove i de la UPCCA
Presentació de les activitats del Casal Jove i de la UPCCA

A més, des de la UPCCA (Unitat de prevenció comunitària en conductes addictives) es té previst realitzar les següents activitats:

Del 26 al 29 de març la prevenció escolar en l’IES Josep Iborra en el curs de 3r de l’ESO.

El 26 de març a les 20.00 en el Casal d’Associacions es realitzarà una xerrada informativa sobre addiccions a noves tecnologies dirigida a pares, tutors, professors, agents socials etc…

També durant el mes d’abril es farà en l’escola Manuel Bru i Pare Melchor el “Programa Cinema Educació en Valors de la FAD (Fundació d’ajuda a la drogoaddicció)” i es projectarà la pel·lícula “El diario de Greg”.


Comentaris a la notícia

José Carlos

Y recordamos que la Casa del Sol i la Lluna, pertenece a la Fundación Abargues, y es coordinada por José Carlos Sánchez. Para todos los jóvenes que quieran estamos organizando un musical el cual se presentará el próximo 20 de marzo a las 19 horas. ¡estáis todos invitados!


Voleu deixar un comentari a la notícia?