General

L’Assemblea de Joves proposa una “altra” fira als joves benissers

L’Assemblea de Joves de Benissa, amb motiu de la Fira i Porrat, presenta una alternativa per als joves. Sota el títol “L’altra Fira” els joves de Benissa ofereixen l’últim cap de setmana de Fira tres activitats.

Durant tot el cap de setmana al Casal Popular de Benissa hi haurà una fira del llibre gratuït on els veïns i tot aquell que vulga vindre podrà endur-se llibres totalment gratuïts per llegir. Amb la qual cosa es vol fomentar la lectura, però també l’intercanvi ja que els llibres que ja no s’utilitzen es podran portar allà per fer més gran la fira i fer més ric l’intercanvi de llibres.

El dissabte 29 hi haurà una discomòbil a partir de les 00h amb la música ballable més actual de la ma del reconegut dj benisser Javi Mas. Facilitant així a desenes de joves que es traslladen tots els caps de setmana que es queden al nostre poble per seguir gaudint de la fira.

I per últim, el diumenge 30 a les 10h es farà al carrer del Casal Popular de Benissa (c/Alacant, 18) un esmorzar popular amb preus simbòlics perquè s’apunten totes les veïnes i veïns que s’animen. Allà el Casal Popular estarà de portes obertes per a tots aquells que desitgen veure’l per dins. Tot el matí estarà amenitzat per dolçaina i tabal.

El Casal Popular de Benissa està al c/Alacant, 18 (molt pròxim a SUMA) i obri a partir de les 19h els divendres, dissabtes i diumenges.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?