General

Benissa celebra la III Fira del Comerç

Cartell de la II Fira del ComerçEl cap de setmana vinent, 23 i 24 de gener, emmarcada en la Fira i Porrat de Sant Antoni, se celebrarà la III Fira del Comerç a Benissa al Centre d’Art Taller d’Ivars. La Fira romandrà oberta des de les 10 .00 fins les 22.00 i hi haurà servei de bar dins del recinte.

Empresaris i comerciants del municipi exposaran els seus productes i serveis, gràcies a l’organització de la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’AFIC i Creama i a la inquietud de l’Associació de Comerciants de Benissa, que treballen conjuntament durant tot l’any amb el propòsit de dinamitzar el comerç local.

En els 1.500 metres quadrats amb què compta l’exposició, es podran trobar articles de roba, mobles, decoració, articles esportius, empreses d’energia renovable, bricolatge, alarmes, vins i un llarg etcètera.

A més, pels més xicotets de la casa es faran jocs tradicionals. Aquests podran gaudir tant el dissabte com el diumenge de 10.30 fins les 13.30 a la plaça Germans Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?