General

El cap de setmana que ve se celebra la II Fira del Comerç

El cap de setmana que ve, 24 i 25 de gener, emmarcada en la Fira i Porrat de Sant Antoni, se celebrarà la II Fira del Comerç al Centre d’Art Taller d’Ivars. La inauguració tindrà lloc el dissabte a les 11.00 i s’espera comptar amb la presència del diputat de Foment, Juan Roselló. La fira romandrà oberta des de les 10.00 fins les 22.00 i hi haurà servei de bar dins del recinte.

Un total de 29 empreses i comerços del poble exposaran els seus productes, gràcies a la inquietud de l’Associació de Comerciants de Benissa i la col·laboració de la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica, que treballen conjuntament durant tot l’any amb la intenció de dinamitzar el comerç local.

Com a novetat, enguany s’ha senyalitzat la ubicació de la fira mitjançant unes fletxes que es col·locaran a terra des de la plaça perquè els visitants la troben sense problemes. Entre els productes que es podran trobar estan articles de roba, mobles, decoració, articles esportius, empreses d’energia renovable, serveis sanitaris, etc.

A més, per a fomentar l’activitat econòmica, se sortejarà un premi de 300 euros per a realitzar compres. El sorteig serà el diumenge a les 17.30 i es participarà mitjançant uns bitllets que es repartiran als estands.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?