General

El cap de setmana passat va tindre lloc la Fira de Comerç de Benissa

Inauguració de la Fira de ComerçEl dissabte va tindre lloc la inauguració de la Fira de Comerç de Benissa, per la qual van passar nombrosos visitants durant tot el cap de setmana. Un total de 22 comerços i empreses de Benissa van aprofitar les instal·lacions del Centre d’Art Taller d’Ivars, per exposar els seus productes o idees.

A més, la Fira i Porrat de Sant Antoni va seguir oferint atraccions i activitats per a totes les edats. Aquest cap de setmana passat es va desenvolupar el Dia de la Bicicleta, el concurs gastronòmic “d’Arròs amb Fesols i Naps” i es van exposar vehicles nous i d’ocasió. També van continuar les atraccions infantils a la glorieta Dolors Piera i nombrosos estands.

Detall d'un dels estands de la Fira de ComerçEl cap de setmana vinent serà l’últim de la fira i se celebrarà el mercat medieval pels carrers del centre històric del municipi. A més, els Moros i Cristians representaran els escacs vivents, la Societat Lírica Musical de Benissa oferirà un concert, es muntarà la fira ramadera i se celebrarà una trobada de rondalles i l’exhibició de domatge clàssic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?