Festes

El primer cap de setmana de fira tanca amb una fira d’estocs reeixida

El dissabte per la vesprada va tindre lloc la inauguració de la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa a la qual va assistir el diputat de turisme, Sebastián Fernández, que va acompanyar el batle, Juan Bautista Roselló i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, per tot els recintes i exposicions preparats per a aquestes festes.

A més de la fira d’atraccions i exposició de vehicles nous que es van poder contemplar a la Plaça Rei Jaume I, les mestresses van preparar un exposició de mobles i utensilis de decoració antics. També al centre cultural es va poder admirar una exposició de pintura de l’artista local, Miquel Ferrer.

La novetat d’aquest any ha estat la celebració d’una Fira d’estocs que, sens dubte, ha superat les expectatives d’èxit. Una trentena de comerços es van concentrar en les instal·lacions del Centre d’Art Taller d’Ivars. Després de la gran acollida d’aquesta fira, s’auguren noves edicions en un futur.

La típica benedicció d’animals, en honor a Sant Antoni, es va celebrar el diumenge al migdia, en què van participar més de 500 persones amb les seues mascotes. També es va congregar un nombrós públic en el tradicional concurs de paelles que es va celebrar a la Glorieta Dolors Piera.

La Fira i Porrat continuarà els dos caps de setmana vinents amb noves activitats i la Fira Medieval que es desenvoluparà el 27 i 28 de gener.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?