General

L’EOI organitza un taller per a emprendre teixint xarxes de contactes

Cartell del taller de l'EOI de Benissa
Cartell del taller de l’EOI

El pròxim 14 d’octubre, al Centre d’Excel·lència de Benissa, Laura Segòvia, escriptora i coach, impartirà el taller “Networking: aprenent a teixir xarxes de contactes”, perquè els emprenedors assistents exploren la seua capacitat de networking i aprenguen a establir aliances que faciliten el compliment dels seus objectius. Durant la jornada es treballaran aspectes relacionats amb les habilitats socials, assimilant el maneig de situacions elementals com presentar-se correctament, o circumstàncies més complexes com connectar amb persones difícils. A més, s’oferiran indicacions per a mantindre converses productives en les quals aconseguir objectius de venda i col·laboració.

Aquest taller, d’inscripció gratuïta, es farà en el marc del coworking que l’EOI ha llançat a la ciutat de Benissa conjuntament amb la Diputació d’Alacant, projecte que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa i CREAMA. A més, aquesta jornada servirà per a conèixer les possibilitats que l’espai coworking de l’EOI ofereix a l’emprenedoria.

Coworking, pla de formació i mentors especialitzats acompanyaran els emprenedors en el desenvolupament de les seues idees mitjançant la metodologia de validació de projectes Lean Startup. Amb aquest mètode es pretén minimitzar el risc dels emprenedors i així augmentar les possibilitats d’èxit de cada projecte, sent aquest un factor que convida al desenvolupament àgil de productes i serveis. Així mateix, la província comptarà amb altres coworkings, repartits entre les ciutats d’Elx, Oriola i Alacant.

Els interessats a accedir al pla Go2 Work hauran de presentar les seues sol·licituds al lloc web de l’EOI, manifestant capacitat de compromís i treball per a impulsar el seu projecte en un període de 5 mesos. L’Escola d’Organització Industrial és l’escola pública de negocis vinculada al Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i, amb 60 anys d’experiència a les seues esquenes, defensa la creació de models de negoci enfocats a l’àmbit social, contribuint decididament a la modernització de l’economia i indústria espanyola i protagonitzant fites importants en la formació de directius a Espanya.

Més informació en https://www.eoi.es/es/espacios-coworking/benissa


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?