General

L’Ajuntament organitza un taller de com vendre en xarxes socials

Cartell del taller de com vendre en xarxes socials
Cartell del taller de com vendre en xarxes socials

L’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’agència AFIC-CREAMA, i en col·laboració amb la Cambra de Comerç d’Alacant, ha organitzat aquest taller dirigit a comerciants, treballadors de comerç i emprenedors del sector comercial.

Les xarxes socials s’han convertit en el mitjà de comunicació més important, per damunt fins i tot de la televisió. Els seus clients estan ací, i per tant és el lloc ideal on poder oferir els productes. En aquestes jornades s’aprendrà com fer-ho d’una manera professional.

Amb aquest taller l’alumne aprendrà com manejar d’una manera professional les 4 xarxes socials més importants: Facebook, Google+, Twitter i Linkedin.

El taller es farà al Centre d’Excel·lència de Benissa, darrere de CREAMA, dijous que ve 14 de maig en horari de 16h a 20h. És totalment gratuït i està limitat a les primeres 25 inscripcions que es facen.

Per a més informació i inscripcions els interessats poden dirigir-se a l’agència AFIC-CREAMA situada al carrer Escoto, 72. Telèfon de contacte 965732100 o enviar un mail a jribes@creama.org


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?