General

La Regidoria de Joventut organitza el taller Inside Generation i un taller de tècniques d’estudi

Cartell del taller Inside Generation
Cartell del taller Inside Generation

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa tanca la seua programació del mes de juny amb els tallers Inside Generation organitzat per la Diputació d’Alacant, i el taller de tècniques d’estudi organitzat per la pròpia regidoria.

El taller Inside Generation es farà puntualment el 26 de juny, de 17.00 a 21.00, al Casal Jove. Aquesta activitat, dirigida a joves d’entre 12 i 17 anys, té com a objectiu donar a conèixer els diferents mitjans i plataformes online de recerca d’informació; proporcionar les línies i pautes per al correcte ús de la informació; facilitar les eines per a organitzar la informació; definir els diferents tipus de xarxes socials, els seus possibles usos i els avantatges i inconvenients que poden mostrar; i mostrar els perills i la mala repercussió que un mal ús de les xarxes socials pot ocasionar: atendre contra la reputació personal, ciberassetjament i com actuar.

Als participants, se’ls deixarà un iPad2 per al bon desenvolupament de l’activitat i se’ls lliurarà un adaptador USB de regal.

Finalment, del 25 al 28 d’aquest mes, al Casal Jove, d’11.00 a 13.00, es durà a terme un taller de tècniques d’estudi dirigit als alumnes que enguany han estudiat 1r de Batxiller. El que es pretén és que els participants aprenguen a planificar-se el temps d’estudi, coneixeran les diferents tècniques d’estudi existents i a més les posaran en pràctica. Per al seu correcte desenvolupament, els assistents hauran de portar un llapis, bolígraf i reguladors fluorescents.

Els interessats en algun dels anteriors tallers, o en ambdós, hauran d’inscriure’s al Casal Jove abans del 21 de juny. Ambdós tallers són gratuïts i les places estan limitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?