General

Organitzen un taller d’iniciació a les tècniques d’estudi

Cartell del taller de tècniques d'estudi
Cartell del taller de tècniques d'estudi

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benissa, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de Benissa i les AMPA de les escoles públiques del poble, donada l’acceptació que va tindre el Taller de Tècniques d’Estudi realitzat en el primer i segon trimestre d’aquest curs, ha organitzat un taller d’iniciació a les tècniques d’estudi, destinat als alumnes que cursen quart i cinqué de primària, a les escoles del municipi.

Aquest serà menys extens que l’anterior i s’impartirà de forma més lúdica, complint amb l’objectiu de donar a conéixer als participants les tècniques d’estudi més importants i els principals consells que han de seguir, si volen millorar el seu rendiment en l’estudi.

El taller consta d’una sola sessió per grup, amb una durada aproximada de dos hores (d’11.00h a 13.00h), i es realitzarà del 26 al 29 d’abril al Casal dels Joves. Es faran dos grups de quart de primària i dos més de cinqué de primària, amb un màxim de 15 participant per grup.

Les inscripcions es realitzaran per rigorós orde d’inscripció abans del 18 d’abril, bé cridant al 965730058/Ext.267 o enviant un e-mail a lorenaivars@ayto-benissa.es. Les places són limitades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?