Economia

L’AFIC-CREAMA de Benissa ofereix un curs d’Internet i xarxes socials als comerciants

Cartell curs de xarxes socials
Cartell curs de xarxes socials

L’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA de Benissa ofereix un curs gratuït d’Internet per a empresaris i treballadors del sector comercial que es desenvoluparà del 14 de febrer al 7 de març, amb una durada de 34 hores. Les classes s’impartiran al Casal d’Associacions, situat en l’Avinguda d’Ausiàs March, 3, de dilluns a dijous de 20 a 22:30 hores, i les places són limitades.

El programa del curs està dividit en mòduls per a conèixer els principis bàsics d’Internet com a mitjà de comunicació, la connexió als servidors i els requeriments de maquinari i tarifes, els navegadors més usats i els elements del correu electrònic. Es tractaran altres aspectes o aplicacions de la xarxa però on més incidència es va a prestar és en la utilització de les Xarxes Socials com a eines de promoció comercial.

El termini per a poder inscriure’s finalitza el pròxim 2 de febrer. Els interessats poden obtenir més informació i tramitar les inscripcions en CREAMA-Benissa o a través del correu jribes@creama.org.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?