Economia

AFIC-CREAMA organitza un café empresarial per ajudar promocionar els negocis per Internet

La Regidoria de Promoció Econòmica de Benissa, a través de l’agència AFIC-CREAMA, ha organitzat un cafè empresarial dirigit als empresaris locals i de la Marina Alta. Es tracta d’una sessió formativa pràctica per a compartir experiències i conèixer com promocionar de forma fàcil els negocis en Internet, donar-se a conèixer entre els clients potencials i aconseguir un increment de les vendes. Aquest cafè empresarial es desenvoluparà el dimecres 6 d’abril, de 15 a 16.30 hores, en el Bar Restaurant La Cultural, situat en el carrer Puríssima.

Jordi Mauri, de l’empresa Aplicae, parlarà sobre els diferents tipus d’usuaris i xarxes socials i facilitarà alguns exemples del seu ús per a petites empreses. S’analitzaran també els avantatges d’aquest tipus de promoció i es donaran nocions sobre com moure’s per la plataforma de Facebook. El regidor de Promoció Econòmica, Xavier Estupinà, ha comentat que “en l’actualitat es fa necessari el reciclatge constant per a seguir sent competitiu en un entorn de treball subjecte a canvis molt ràpids”.

Per a participar en aquest cafè empresarial cal confirmar l’assistència a través del telèfon 96 573 21 00 o via e-mail a jribes@creama.org.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?