Economia

La regidoria de Promoció Econòmica organitza un desdejuni empresarial

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, a través d’AFIC-CREAMA i en col·laboració amb GARRIGUES, ha organitzat una nova sessió formativa dirigida als empresaris de Benissa i la comarca de la Marina Alta. Aquesta sessió, eminentment pràctica, té per objecte adaptar-se a les necessitats dels empresaris i la realitat de l’entorn que els envolta.

Aquesta acció consistirà en un desdejuni empresarial que se celebrarà el pròxim 24 de setembre i en el qual es tindrà ocasió de posar en comuna experiències i conversar sobre “El Protocol Familiar com Eina davant els conflictes interns de l’empresa familiar. Aspectes pràctics”, a càrrec de D. Gonzalo Martín Gullón, Soci de Garrigues i Sra. Elisabeth Pérez Botí, Associada de Garrigues.

Aquest esdeveniment començarà a les 9:30h i finalitzarà a les 11:00h, i tindrà lloc en el Bar Restaurant La Cultural de Benissa, en el carrer la Purísima, 28. El Desdejuni “Empresarial” s’emmarcarà en un entorn distés, en el transcurs d’un desdejuni, i es contarà amb la conferència d’un expert reconegut i el posterior col·loqui que pretén compartir experiències entre les empreses i tècnics assistents.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?