Economia

L’Associació Turística Empresarial de Benissa (ATEBE) presenta les actuacions de 2009

L’Associació Turística Empresarial de Benissa -ATEBE- ha presentat recentment les actuacions realitzades fins ara per l’agrupació. Des del passat mes de desembre, data en què es va constituir la Junta Directiva de l’agrupació, s’ha realitzat una tasca constant de planificació de les actuacions a realitzar durant l’any 2009.

En la presentació, a la qual van assistir nombrosos representants del sector turístic i va comptar amb el recolzament de la tècnic municipal de Turisme i la Gerent de l’Empresa de Planificació Turística que va iniciar el procés i el desenvolupa en l’actualitat, es van destacar les actuacions de comunicació realitzades tant a nivell institucional amb la presentació de l’ATEBE a la Regidoria de Turisme i als mitjans de comunicació el passat mes de febrer.

En el mateix ordre de coses, l’assessorament d’ATEBE en la realització dels panells informatius de les urbanitzacions de la zona costanera ha sigut una constant des que el Pla Estratègic de Turisme “Benissa 2010” reflectira aquesta actuació en les conclusions finals. En aquest sentit cal destacar l’aposta realitzada per l’Ajuntament i especialment per la Regidoria de Turisme en la posada en marxa de les actuacions del Pla Estratègic, fruit del consens de la població local i dels grups polítics.

Una altra de les actuacions portada a terme per l’Associació ha sigut la sol·licitud a la Conselleria de Turisme per a la creació d’un logotip de l’associació i una pàgina web com a portal per a comercialitzar els serveis i productes de les empreses turístiques integrants d’ATEBE.

Com a actuacions previstes a desenvolupar en el segon semestre del 2009 es van presentar les següents: Workshop intern per a donar a conèixer els serveis i productes de cada empresa, Fam Trip per a conèixer l’oferta turística de Benissa, la signatura d’un Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Benissa i ATEBE i la realització d’accions formatives específiques.

Un altre dels punts de l’ordre del dia va ser la presentació del Producte de Turisme Idiomàtic a Benissa. En l’esmentada reunió es va poder conèixer de primera mà la proposta i continguts plantejats i el desig de difondre l’Associació i comptar amb el major nombre possible de col·laboradors del sector turístic, “ja que en turisme guanyem tots i tots som turisme”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?