Economia

Creama ofereix un curs per a la formació del comerciant

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS l’11 d’octubre de 2008:

Donar resposta a les inquietuds formatives dels comerciants perquè millorar no siga un repte personal ple de complicacions.

Aquest és el principal objectiu d’un curs organitzat per la Cambra de comerç d’Alacant i la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica, a través de l’Agència per al Foment d’Iniciatives Comercials i l’Agència de Desenvolupament Local de Creama.

El curs es desenvolupara del 13 al 17 d’octubre, de 15.00 a 17.00, en les aules de la pròpia agència situades al carrer Escoto.

Les places estan limitades i s’acceptaran els 10 primers comerciants que formalitzen la seua inscripció.

El curs porta per títol “Solució 10” i aborda totes i cadascuna de les àrees de formació del comerciant.

La finalitat és despertar aquelles qualitats innates en el bon comerciant per a fer-les seues, sistematitzar-les perquè formen part del seu saber i descobrir en elles un aspecte diferenciador pel que fa a la competència.

Així, es parlarà de la comunicació amb el client, el coneixement que té el comerciant del producte que ven, sobre tècniques de venda i del contacte amb el client.

A més, es tracten altres temes d’interés com el recolzament en la venda i la defensa del producte, com descobrir les necessitats ocultes de cada comerç, com buscar el moment adequat per a tancar una venda, el control d’estocs, l’organització del punt de venda i dels manuals de procediment.

Sens dubte, és una iniciativa formativa per a ajudar al comerciant en aquesta època de crisi econòmica que afecta a tots els sectors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?