General

El GAB organitza un taller de POP-UP

Pop-Up
Pop-Up

Un nou taller artístic està programat per al dissabte que ve, 25 d’octubre, a les 17h sl Casal d’Associacions. Es tracta del taller de POP-UP que es farà durant dos hores pels participants, tant xiquets com a adults, assessorats en tot moment per integrants del Grup d’Artistes de Benissa GAB.

Les targetes Pop-Up són aquelles que en obrir-les despleguen figures dinàmiques i multidimensionals. Es tracta de mecanismes que fan que la figura s’alce de la pàgina i puga ser observada des de diferents perspectives.

Els tallers són una de les activitats que s’estan realitzant des d’aquesta associació que ha realitzat tallers de pintura creativa o de llavors de pau entre d’altres. Amb aquest taller de POP-UP es comença una sèrie de tallers creatius de diferents tècniques que el GAB té previst fer cada últim dissabte de mes. El pròxim taller serà de “Pals d’Aigua” i està previst pel 29 de novembre.

Les inscripcions poden fer-se al seu correu electrònic gabbenissa@gmail.com o en l’esdeveniment que s’ha creat a la seua pàgina en facebook GAB.

En aquests moments l’associació està treballant en diferents projectes. El més immediat serà al febrer, en una exposició que pretén relacionar art i so.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?