General

Coworking a Benissa per a accelerar una vintena de projectes emprenedors

Presentació del projecte de coworking a Benissa
Presentació del projecte de coworking

El regidor Jorge Ivars ha presentat juntament amb Fernando Garrido, director de EOI Mediterrani, el pla Go2 Work, un ambiciós projecte d’emprenedoria àgil. Amb aquest programa, revitalitzador de la competitivitat empresarial, projectes emprenedors disposaran d’un espai de treball col·laboratiu dirigit per mentors especialitzats, en un “ecosistema pensat per a generar sinergies” en paraules de Garrido. En aquest sentit, el coworking comptarà amb un àrea comuna i col·laborativa de treball, així com amb accés a diferents sales de reunions i formació.

També en l’espai de coworking, els mentors especialitzats acompanyaran els emprenedors en el desenvolupament de les seues idees mitjançant la metodologia de validació de projectes Lean Startup. Amb aquest mètode es pretén minimitzar el risc dels emprenedors i així augmentar les possibilitats d’èxit de cada projecte, sent aquest un factor que convida al desenvolupament de productes i serveis. A més, la província comptarà amb altres coworkings, repartits entre les ciutats d’Elx, Oriola i Alacant.

Els interessats que vulguen accedir al pla Go2 Work, hauran de presentar les seues sol·licituds en el lloc web de l’EOI, manifestant capacitat de compromís i treball per a impulsar el seu projecte en un període de 5 mesos.

L’Escola d’Organització Industrial és l’escola pública de negocis vinculada al Ministeri d’Indústria, Turisme i Energia i, amb 60 anys d’experiència a les seues esquenes, defensa la creació de models de negoci enfocats a la societat, contribuint decididament a la modernització de l’economia i indústria espanyola i protagonitzant fites importants en la formació de directius a l’Estat Espanyol.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?