General

L’EOI i l’Ajuntament de Benissa organitzen 7 nous seminaris gratuïts per a pimes i emprenedors

Logo de l'Escola d'Organització Industrial
Logo de l’Escola d’Organització Industrial

Millorar la competitivitat d’empreses locals és l’objectiu d’aquests seminaris que arranquen amb consells per a augmentar la confiança i per a una gestió eficaç d’equips.

L’Escola d’Organització Industrial (EOI) i l’Ajuntament de Benissa posaran en marxa, a partir del 5 de juny, nous seminaris gratuïts per a pimes i emprenedors locals, amb la finalitat de millorar la competitivitat del teixit empresarial de Benissa i comarca. D’aquesta forma, les dos institucions reprenen l’organització i l’impuls d’aquestes activitats i seminaris, com els organitzats l’any passat i que van comptar amb la participació de més de 250 persones.

Els seminaris se celebraran durant el pròxim semestre en les instal·lacions del Centre d’Excel·lència de Benissa, i analitzaran moltes temàtiques impartides per professionals de primer nivell com Néstor Guerra, expert en Lean Statup; Juan Gasca, autor del llibre Designpedia, o Jon Icazuriaga, consultor i gestor d’empreses.

Els primers tallers es desenvoluparan els pròxims 5 i 6 de juny i porten per títol “Autoconfiança i motivació: claus per ser proactius” i “Aprèn a ser assertiu: una forma eficaç de comunicació i gestió de grups”. Els dos estaran impartits per la professora de l’EOI Paz Gómez, emprenedora des dels 26 anys, coach executiva per l’Escola Europea de Coaching i associate certificied coach (ACC) per la International Coach Federation.

Després, també en el mes de juny, tindran lloc dos nous seminaris. El primer, “Màrqueting digital: com optimitzar els resultats de la teua empresa a internet”, està dirigit a impulsar el comerç electrònic i l’impartirà, els dies 12 i 13 de juny, l’expert en negocis digitals Tirso Maldonado. En la següent activitat, el professor Jon Icazuriaga, desenvoluparà els dies 23 i 24 de juny el taller “Emprenedoria i estratègia en els negocis”.

Després de l’estiu, els seminaris es reprendran el 18 i 19 de setembre amb un taller sobre “Design Thinking” que impartirà Juan Gasca, autor del llibre Designpedia i amb el taller “Posa en marxa el teu pla”, a càrrec de Néstor Guerra els dies 1, 2 i 3 d’octubre, per a aquells que tinguen una idea empresarial i no sàpiguen com posar-la en marxa, o bé per a empresaris que vulguen donar un gir al seu model de negoci.

Aquest projecte, que desenvolupa activitats gratuïtes en obert centrades en l’activació i potenciació de la innovació en empreses, té com a finalitat última arribar a tots els sectors de l’economia de Benissa. D’aquesta forma es busca que les empreses incorporen pràctiques d’innovació, creativitat i competitivitat en el seu treball diari.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?