General

L’ajuntament es reuneix amb totes les empreses d’allotjaments turístics situades a Benissa

El regidor Fernando López, a la dreta, amb el Director del Club de Golf Ifach, Juan Moragues, en una presentació l'estiu passat
El regidor Fernando López, a la dreta, amb el Director del Club de Golf Ifach, Juan Moragues, en una presentació l’estiu passat

Fernando López Corsi, Regidor de Turisme, ha finalitzat el primer cicle de reunions individualitzades amb tots els responsables d’allotjaments a fi de conèixer de primera mà les seues necessitats i inquietuds.

Aquestes reunions, que s’han mantingut durant els últims tres mesos, han permès al Departament de Turisme conèixer les persones que treballen dia rere dia en aquest vital sector per a Benissa, així com els seus objectius, necessitats, evolució, problemes i demandes perquè l’acció de l’Ajuntament en l’àrea de Turisme fins a 2019 vaja coordinada a aquesta realitat.

Les trobades han permès, a més, posar en comú objectius, la qual cosa permetrà optimitzar recursos i fer més eficient l’actuació de la regidoria, i ha d’ajudar a entendre quin és el comportament, perfil i hàbits del turista, per a així aconseguir enfocar la promoció i oferta, amb l’objectiu final que el turisme repercutisca més i millor en el comerç i producte local. La regidoria, de cara al sector, posa èmfasi en el compromís de millora de les condicions laborals. Un dels punts clau, i més en l’any internacional del turisme sostenible és la lluita contra la precarietat i a la temporalitat en el sector.

En aquest sentit, aquestes trobades han permès avançar en la consolidació d’un model turístic sostenible, creant un model propi en el qual es fomenten patrons mediambientals que revertisquen en la societat amb treball digne i impostos concordes i proporcionals al benefici i plusvàlues obtingudes que ajuden a millorar serveis i infraestructures locals.

Per a Fernando López Corsi, “aquestes trobades han permès ampliar la visió que es tenia fins al moment sobre el sector, al mateix temps que han de possibilitar una acció més coordinada i una presa de decisions que revertisca en un benefici comú; social i comercial”. En relació a aquestes trobades López Corsi agrega que “és essencial fer una política compromesa i amb els peus a terra: escoltar, planificar i actuar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?