General

L’Ajuntament de Benissa contractarà 6 joves amb els programes d’ocupació del SERVEF

Presentació a Benissa del programa Avalem Joves
Presentació a Benissa del programa Avalem Joves

Un total de 6 joves de Benissa s’incorporaran aquest estiu a l’Ajuntament per a treballar en diverses àrees, a través dels plans del SERVEF en el marc del programa Avalem Joves Plus. Els joves optaran a una ocupació amb una jornada del 100%. Amb el programa Avalem es contempla la contractació de sis persones, amb una ajuda total que arriba als 110.000 euros sufragada íntegrament per la Generalitat Valenciana.

En el marc d’aquesta acció ha visitat Benissa Enric Nomdedéu, Secretari autonòmic d’Ocupació, qui ha fet balanç del programa i la seua incidència sobre la població jove que cerca optar a una primera ocupació.

Cal assenyalar, tal com ha destacat Nomdedéu, que Benissa és un dels municipis que major ajuda ha obtingut de tota la Comunitat, assenyalant que a la comarca de la Marina seran contractats, des d’aquest programa, un total de 85 joves, la qual cosa dóna una visió de la magnitud del projecte.

Durant la visita a Benissa, el Secretari Autonòmic ha posat de manifest que opten a aquestes places els menors de 30 anys que, a més, han d’estar inscrits al SERVEF en les ocupacions assignades per l’ajuntament.

Durant la seua visita, el Secretari Autonòmic va estar acompanyat per Xavi Tro, regidor de Creama i per la gerent d’aquest organisme, Rosario Donderis. Després s’ha realitzat una reunió de treball juntament amb altres membres de l’equip de govern com l’Alcalde Abel Cardona, Manuel Juan, Carol Ivars, Belén Ivars i Xavi Tro.

L’equip de govern de Benissa destaca que “poder accedir a aquest tipus d’ajudes permet obrir les portes al mercat laboral al col·lectiu de joves que en molts casos tracten d’accedir a una primera ocupació, sent aquesta iniciativa de la Generalitat l’exemple clar de la línia de treball que pretén implantar-se en cercar la participació d’altres organismes en el foment d’ocupació i la promoció de l’economia local”.

En aquesta jornada el Secretari Autonòmic també va poder conèixer de primera mà el treball que es realitza des del Creama en la Marina Alta, que en 2016 va generar la creació de 122 empreses, 194 treballs directes, l’impuls d’1.428 entrevistes de treball i 3.357 hores formatives dirigides a 1.279 persones.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?