General

CREAMA informa de les ajudes del Servef destinades al programa Avalem Joves

Creama-Logo-170x140Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a fomentar la contractació indefinida inicial de les persones joves qualificades, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial del País Valencià.

Podran ser beneficiaris qualsevol ocupador de natura jurídica privada, inclosos els treballadors autònoms, amb àmbit d’actuació al País Valencià, que contracten persones joves majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial del País Valencià mitjançant un contracte indefinit iniciat amb posterioritat al 27 de març de 2017.

Els tècnics de la xarxa comarcal d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de CREAMA tenen tota la informació sobre aquest programa de foment de l’ocupació.

La quantitat de la subvenció ascendirà a 7.926,24€ per al cas de contractes indefinits inicials a jornada completa (9.907,80€ en el cas de contractació de dones o de joves amb diversitat funcional). Els contractes indefinits a temps parcial d’almenys 30 hores setmanals resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la quantitat de l’ajuda.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 d’octubre de 2017. Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini específic de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

Per a concretar tots els aspectes sobre la tramitació, condicions, terminis, etc., els interessats han d’acudir a les ADL de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Xàbia i Teulada-Moraira.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?