Economia

CREAMA informa sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial

L’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) informa sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial per a l’exercici del 2010. L’ordre es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 29 de gener i el termini per sol·licitar aquestes ajudes està obert fins el 28 de febrer. Els beneficiaris són societats mercantils i empresaris individuals qualificats com a PIME o microempreses.

L’empresari ha d’invertir un mínim de 5.000 euros per a accedir a aquestes ajudes. Així mateix, l’ordre estableix que la subvenció màxima a rebre serà del 30% amb un límit de 25.000 euros. Els conceptes subvencionales són l’adquisició d’equipament per a l’emmagatzematge, exposició i/o venda del producte, incloent les llicències de software i les aplicacions informàtiques que siguen desenvolupades de forma específica per a les necessitats de l’empresa. També abasta la vinculació a forma associativa i inversions per a l’adequació de l’establiment a aquest efecte, a més de la realització de les inversions definides en els estudis de diagnòstic del punt de venda.

L’ordre especifica que en el cas de tractar-se de microempreses i de comerços excel·lents acreditats per la Fundació Valenciana de la Qualitat es podrà obtindre un 5% més de subvenció. Les persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes poden obtindre tota la informació a l’Agència AFIC-CREAMA o cridant al 965732100.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?