General

Comencen les jornades informatives organitzades per Creama sobre “Avalem Joves”

Cartell de les jornades de Creama
Cartell de les jornades de Creama

CREAMA ha programat durant el mes de maig unes jornades informatives per a donar a conèixer als joves el nou Pla Integral de Formació i Ocupació que el SERVEF té previst desenvolupar durant el període 2016 -2020. El programa té entre els seus objectius la millora de l’ocupabilitat dels joves amb la finalitat de reduir les situacions d’estancament vital i desorientació en les quals es troben moltes vegades, i que poden desembocar en situacions de vulnerabilitat i pèrdua d’oportunitats.

Aquestes jornades informatives, organitzades per CREAMA i en les quals col·laboren els Departaments de Joventut dels municipis consorciats, estan dirigides a joves d’entre 16 i 30 anys que estiguen interessats a millorar les seues possibilitats d’ocupabilitat i facilitar la seua entrades i manteniment en el mercat laboral.

La planificació de les xarrades s’ha ajustat a horaris diferents en cada municipi de CREAMA amb la finalitat de facilitar l’assistència dels joves perquè puguen rebre la informació.

Les tècniques de l’Àrea d’Inserció de CREAMA, que seran les encarregades d’impartir les xarrades, resoldran els dubtes que puguen sorgir als joves amb la finalitat que en el moment en què s’inicien les accions del Programa AVALEM JOVES complisquen els requisits necessaris per a poder ser-ne beneficiaris.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?