General

Creama organitzarà a Benissa una jornada sobre desenvolupament de la creativitat en l’empresa

El nou mercat de treball ja no pertany als treballadors del coneixement sinó als treballadors de la creativitat. Aquest és el punt de partida d’una jornada dedicada al Desenvolupament de la Creativitat en l’Empresa, organitzada per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de la Diputació d’Alacant i la Regidoria de Foment i Promoció Econòmica, a través de l’agència AFIC-CREAMA. Aquesta jornada se celebrarà el dijous 26 de maig en les instal·lacions de la Seu Universitària, a partir de les 10 hores, i està dirigida a professionals liberals, emprenedors, empresaris, comerciants, comercials, persones que liderin grups de treball professional, etc.

La metodologia es basa en una exposició teòrica de coneixements i una aplicació pràctica amb exercicis de relaxació a càrrec de María José Fuster. L’objectiu d’aquesta jornada és donar un nou enfocament als negocis potenciant la creativitat i desenvolupant les capacitats i tècniques que ajuden a generar idees noves i útils.

Les places són limitades. Els interessats poden obtindre tota la informació i formalitzar les inscripcions en l’Agència de Desenvolupament local de CREAMA, a través del telèfon 96 573 21 00 o de l’e-mail jribes@creama.org.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?